Loading Laddar...
 

 

B-körkort

Teori / Teorikurs 

kl: 16.00-18.00

 

Kommande teoristarter:

Del 1 23/6, Del 2 24/6, Del 3 30/6

Del 1 11/8, Del 2 12/8, Del 3 18/8

 

 Anmäl dig till oss på staans.trafikskola@gmail.com

Teorikurs ingår i våra startpaket 1 och 2 samt teoripaketet. För mer info klicka här.

 

Teorikursen innefattar 3st träffar med lärare som föreläser samt visar filmer. Kursen hålls under tisdagar och onsdagar mellan
kl:16.00-18.00. Det studiematerial vi använder oss av är böckerna i bokpaketet "Trafikens grunder".

Du har möjlighet att göra datatester på skolan eller via internet. För att få tillgång till detta måste du köpa till datatesterna, de ingår i båda våra startpaket och i teoripaketet.

Du kan även boka enskild teorilektion med någon av våra lärare. Vid bokning av enskild teorilektion ring: 0910-847 00 eller maila: staans.trafikskola@gmail.com. 

 
Lite information om datatesterna:

Tänk på att du ska vara godkänd på samtliga teorimoment minst en gång och på sluttest minst tio gånger senast tre arbetsdagar innan teoriprov. Om du har teoriprov dagen efter helgdag gäller det att du ska vara godkänd på sluttest senast dagen innan helg. Avbokning/ombokning sker om ej kriterierna är uppfyllda. Krav för att vara godkänd; rätt svar på 59/65 frågor.

 

Körlektioner

Körlektioner bokar du enklast via din inloggning på elevcentralen.
Du kan även ringa oss eller komma in på trafikskolan så hjälper vi dig.

Vi erbjuder olika längder på körlektionerna 30 och 60 minuter. Var noga med att kontrollera längden på den bokade körlektionen. Vid bokning via nätet får man en fråga: Jag bekräftar ovanstående bokning och är medveten om de regler som gäller för avbokning.

Dessa regler är:

Avbokning skall ske SENAST KL 13:00 DAGEN INNAN (via hemsidan/elevcentral eller samtal till kontoret, SMS eller mail accepteras inte). Man bekräftar även då att man är medveten om avbokningen. Vid sen avbokning måste du kontakta kontoret på: 0910-84700 och du debiteras då lektionens fulla pris.

Vid sjukdom ska anmälan göras via telefon till någon på kontoret (alt. telesvar) eller någon av trafiklärarna. Mail accepteras inte.

 

Du får ha 3 obetalda lektioner. För att kunna boka fler än 3 lektioner åt gången måste du köpa ett körlektionspaket på 4 eller 10 timmar. För att se prislista tryck HÄR.

 

 

Prov

 

Teoriprov:
Tänk på att du ska vara godkänd på samtliga plugga-moment minst en gång samt Sluttest minst 15 gånger för att få boka prov, samt att du håller igång dina frågor och är godkänd senast tre arbetsdagar innan teoriprovet (gäller arbetsdagar mån-fre). Har du teoriprov dagen efter helgdag måste du vara godkänd på sluttesterna sista arbetsdagen före. Avbokning/ombokning sker om ej kriterierna är uppfyllda. För att bli godkänd på sluttesterna krävs minst 59/65 rätt på frågor (91%). Om du vill avboka teoriprovet efter 24h timmar före teoriprovet debiteras du fullt pris av trafikverket. 

Körprov:
När trafikskolan bokar körprov åt dig som elev, innebär det att trafikskolan ansvarar för att du är redo. Detta innebär att trafikskolan har rätt att bestämma hur mycket du som elev är tvungen att köra för att detta mål skall anses vara uppfyllt. Om detta mål inte uppfylls, har trafikskolan rätt att boka om tiden för körprovet till ett senare datum.

Har du några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Staans Trafikskola!

Avgifter

  • Trafikverkets avgift för teoriprov (325kr), Trafikverkets avgift körprov (800kr), kostnad för tillverkning av körkort (250kr), fotografering (80kr) 

Har du frågor eller funderingar ring: 0910-847 00 eller maila: staans.trafikskola@gmail.com.

 

 

 

Du som klarar ditt körkort via oss får en presentpåse från våra sponsorer! 

 

Arabiska, Kurdiska eller Persiska

Nu finns det möjlighet för dig som elev att låna både bok på dessa språk. 

Hör av dig till oss på kontoret för mer info.